Gissa vad jag glömt att avslöja - Uppdatering

Ånej, inga fler ungar än på ett tag. Jacklin är på tok för liten för syskonkonkurrens.
Och visserligen har tösabit'n en lite vitare knöl i nedre käken, men någon tand har det inte kommit upp heller.

I tre veckors tid har vi försökt få Jacklin att vänja sig av med att äta på natten. Det har inte gått så bra, det har snarare blivit värre. Hon har somnat bra och sovit fram till 01 eller 03 någongång men då har hon totalvägrat att läggas ner i sin säng igen trots att hon verkat ha somnat om i famnen. I flera timmar har vi fått sitta med henne, eller helt sonika sjasa ut pappan att sova på soffan medans jag försökt få lillan att somna bredvid mig i våran säng. Mycket slit med andra ord, ända fram till 04 då vi dragit gränsen för när frukostmålet kan intas, då har hon slukat flaskan och sedan somnat om utan problem.

Kan inte låta bli att undra om hon faktiskt ÄR hungrig på natten. Hon är ju fortfarande rätt liten så varför inte ge henne lite att äta om det får henne att somna om riktigt?
Vi försöker så här ett tag nu, tar det lite lugnt och låter Jacklin få mogna in i det här med sömn och mat i sin takt. Det sägs ju att det är bäst att låta barnen själv bestämma när de ska sluta med nattmål.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0