Sponsor sökes

De riktigt stora bloggarna behöver ju bara skriva ett pyttigt litet inlägg om att de vill ha något speciellt så dimper det ner i brevinkastet bara sådär. Ja, jo, jag vet, det kanske inte funkar precis just så, det kanske måste skattas på grejerna eller inte vet jag.
Om vi bara för en stund struntar i sådana detaljer som att det måste få plats i brevinkastet osv. så önskar jag sponsor till följande:

DUBBELSÄNG - Inte något gammalt gnekigt spektakel. Det ska gå att lägga sig i sängen utan att flickebarnet får tinnitus. Sängram behövs inte, det får ändå inte plats.


Anledning - Jackie får nästan varje natt fnatt om hon inte får sova bredvid mig eller pappan. Sist låg vi skavfötters i vår 120 cm breda (smala) säng, inte vidare bekvämt. Det slutade med att pappan återigen fick förflytta sig till den utslitna lilla skinnsoffan ute i vardagsrummet.


SOFFA - Alternativet till dubbelsäng. Vi behåller vår säng om vi får en ordentlig soffa istället. Helst en med divan-del så att det går att ligga bekvämt i den. 

Anledning - Att bli utsparkad ur sängen mitt i natten skall inte behöva kännas som ett straff. Det vore skönt om man efter en natt på soffan kunde vakna och knälederna sitter precis där de ska, inte bakåtböjda det minsta, och nacken och ryggen känns som två separata kroppsdelar istället för att de liksom värkt samman under natten.

Eventuella frågor som Ni kan tänkas vilja ha besvarade:

Kan Ni tänka Er att bli sponsrade med både säng och soffa? - Ja, det är inte helt omöjligt.
Kan grejerna levereras när som helst på dygnet? - Jadå, fast nattetid är kläder på kroppen ganska sällsynt, då är blyghet en nackdel. Vi vill helst inte att någon svimmar i trapphuset eller så.
Är det helt säkert att det inte går att utnyttja brevinkastet? - Har inte provat, men är ganska säker på det. Att lämna grejerna utanför dörren, plinga på ringklockan och kuta funkar också.

Först till kvarn, eller hur man nu säger!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0