Jackie är glad i alla fall

Inatt var nog den värsta natten hittills, men det hade ingenting med Jacklin att göra. Vid 01 väcktes vi tvärt av ett ljud som lät som att man lämnat en tyrannosaurus rex att självdö på spåret. Banarbetet. Alltså, ALLA i området måste nog ha öppna fönster och balkongdörrar så det förbaskade ljudet väckte nog alla också. Fick stänga balkongdörren helt och nöja oss med den knappt märkbara lilla strimma luft som sipprade in genom sovrumsfönstret. Jacklin somnade med pappans hjälp om vid 02 (Tack Gud!). Arbetet höll på till 03-04 någongång.
07 kom det en grävare körandes lite oförsiktigt utanför sovrumsfönstret. Mejade ner någonting och snubblade omkull. Så lät det i alla fall. Då var det dags att stänga sovrumsfönstret också. Noll luftgenomströmning, men vad spelade det för roll? Det har varit runt 30 grader inne i lägenheten hela natten i alla fall.

Hade det inte varit för oljuden som för övrig kommer att hålla på hela sommaren och hösten, suck!, så sover Jacklin ändå rätt så bra måste jag säga. Jag är imponerad. Fast jag hade ju gärna sluppit kliva upp och amma och vagga henne varannan var tredje timme som det blir nu.

Dagtid verkar det inte som att Jacklin är speciellt påverkad av värmen. Eftersom hon hatar att bli påklädd så njuter hon nu av att få spendera dagarna i bara blöja.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0