Födelsedag och semester

Idag fyller pappan år!

Jag ringde till konditoriet här runt hörnet klockan 8 i morse och beställde en smörgåstårta med lax och räkor. Den godaste smörgåstårtan pappan vet.
Födelsedag är väl härligt, men det allra bästa med den här dagen är att han jobbade sista dagen innan semestern idag! I två veckor är han ledig, sedan skall han jobba i två veckor innan de två resterande semesterveckorna tas ut. Det skall bli helt ljuvligt att umgås alla tre i så många dagar i sträck. Som om det vore helg i två hela veckor istället för två dagar, och i två omgångar dessutom! Behöver jag säga att vi har längtat efter den här semestern? 

Nu är jag hemskt trött, det har inte blivit mycket till sömn de senaste nätterna eftersom Jacklin ligger och snurrar runt och väcker sig själv som hon gör. Ikväll provade vi att lägga ett ihopvikt täcke fram vid hennes mage så att hon inte tippar över lika lätt. Om det kommer att fungera återstår att se. När vi lagt henne i babynestet har hon tvärvaknat och gett oss en smärre utskällning för att hon då inte kan vända på sig alls.
Det är konstigt att när hon absolut inte kan sova när hon ligger på mage ändå envisas med att vända på sig bara för att hon kan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0