Jackies djur

Jackie har en hel drös med djur. En elefant, en apa, en papegoja, två giraffer, en kanin, en flodhäst och en lemur. En rätt så högljudd farm kan tyckas, men de låter inte så mycket alls faktiskt. En giraff kan spela med svansen, den andra skallrar med magen. Skallrar gör också apan, elefanten surrar och papegojan har prassliga vingar.

Fina är de allihopa, men Jackie har några favoriter som hon leker med i princip varje dag:

 

Fiona flodhäst: Har slingrat sina långa armar runt en av stängerna på väggskötbordet och håller Jacklin sällskap när det är dags för blöjbyte.

(Fått av "moster" Sofia)

 

Raffe giraff: Jacklins allra bästa kompis som sover bredvid henne varje natt och ibland spelar en vaggvisa med svansen. Får många kramar och blöta pussar.

(Fått av kusin Joel)

 

Nina kanin: Sitter i ett hörn på skötbordet och pratar med Jacklin när hon ligger på mage och tränar nacke och rygg. Oftast får hon inte en syl i vädret då Jacklin vill sköta snacket.

(Fått av morfar)

 

Fege Greger: Giraffen som hänger i babygymmet och är rolig att sparka och slå på så han "skallrar av rädsla", därav namnet.

(Hängde med babygymmet)

 

Softa Sigge: Något av en frilansare som hoppar från det ena stället till det andra. Skötbordet, sängen, barnvagnen. Just nu finns han i Jacklins säng och försöker konkurrera ut Raffe, men det är svårt. En lång luden svans har han som är supermysig mot kinden. Och så har han stora snälla ögon, sånt tycker Jacklin om.

(Fått av mamma och pappa)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0