Promenad och fika mammor emellan

Genom BVC anordnas föräldraträffar eller snarare MAMMAträffar. Inte många pappor brukar gå på de här träffarna. I vår grupp är det hittills bara en pappa som varit med, och då var det förmodligen pga att han och frugan hade fått tvillingar. Det är bara förstagångsföräldrar med så alla befinner sig ju liksom i samma situation. Även fast vi är främlingar för varann så har vi så mycket gemensamt, samtalsämnena tar aldrig slut.

Syftet med de här träffarna är att vi ska få information om olycksfall, mat, lek osv. Vid ett tillfälle hade vi babymassage. En annan anledning är att vi ska komma ut och träffa andra föräldrar och kanske göra saker tillsammans utanför träffarna.

Idag tog jag och två av mammorna en promenad och fika med våra barn. Det blev mycket snack om förlossning, amning, barnuppfostran och sådant som far runt i huvet på en dagarna i ända. Vi är ammande mammor alla tre så det blev mycket trams också, hehehe! Amning gör en galen och vimsig.

Vädret var kanon så medans vi drog vagnar, matade, snackade och drack kaffe så fick vi nog både en och annan fräken på näsorna. Ja, vi mammor alltså. Härligt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0