Summa summarum

Tre dagar var alldeles lagom för den första veckans inskolning. I fredags fick papporna lämna barnen redan kl. 09 och skulle komma tillbaka efter lunchen, dvs. runt 11.30. De hade satt sig och pratat lite ute i solen och ingen fick något samtal från förskolan om att barnet var otröstligt.

Jacklin hade grinat till lite precis när pappan gick, men det gick fort över. Sedan hade hon varit så duktig. Lunchen hade hon ätit jättebra av och var inne på andra portionen när pappan kom tillbaka för att hämta henne. Vi kan lugnt säga att Jacklin trivs på förskolan. Och ytterligare en grej som är så himla bra är att vi inte behöver köpa blöjor och ta dit, förskolan har egna blöjor de har till barnen!

Dessvärre har hon fått med sig något oönskat från förskolan, förkylningsbasillusker. Jag tycker ju förstås att barn inte borde få bli förkylda förrän de lärt sig snyta sig själva. Det har varit en jobbig natt. Antar att det blir ett break i inskolningen i ett par dagar.

Kommentarer
Postat av: Millan

Låter som det vi fått, dagis-förkylning. Härligt att det går så pass bra annars :)

2011-08-21 @ 12:01:39
URL: http://mammami.se
Postat av: Ella

Bjuder dagis på blöjorna? Det låter ju helt fantastiskt :PBra att det funkar på dagis. Mina ungar fick också snuvbaciller förra veckan när det var dagisstart efter lovet. Stor suck denna vecka :/

2011-08-23 @ 21:33:56
URL: http://rockmjukis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0