Dåligt och bra

Dåligt:

- Efter att ha spenderat timmar och åter timmar med att greja och fixa en jättefin fotobok med bilder på Jacklin för gratis pengar visar det sig att det tillkommer både det ena och det andra och notan som då skulle vara gratis + enbart frakt slutade på nästan 3000 kr för de 7 exemplar jag ville ha. Trist. Billigare att köpa en egen fotoskrivare, fotopapper och tjockt albumpapper och göra julklappsböckerna själv skulle jag tro.

- Välling funkade i en dag.

Bra:

- Jacklin har lärt sig peka på saker. Pekar på lampan när man frågar vart den är. Likaså pekar hon på fjärilen i godnattsagan när man frågar vart den är. Hon är ett geni, har jag sagt det?

- Matstolen har visat sig vara ett riktigt toppenköp! Helt suveränt att ha henne sittandes i den i nästan samma nivå som oss när vi är i köket och lagar mat. Och den tillhörande brickan är kanon, bara lägga lite broccolibitar, majs eller smörgåsrån på och Jacklin är sysselsatt en bra stund.

- Smultronmärket som Jacklin har i hårbotten har blivit mindre! Den har minskat drastiskt på höjden, ja, den är nästan platt i jämförelse med hur den varit. Den är lika stor ytmässigt dock, men det är nog bara en tidsfråga innan den krymper på den ledden med.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0