Potatis, gröt och sittvagn

Igår kändes det som att vi inte hade en bäbis längre, utan en liten tjej. Först fick hon premiäråka i sittvagnen när vi tog en promenad bort till Plantagen och köpte blommor till balkonglådorna. Sittvagn var tydligen poppis för hon satt och kikade och sedan somnade hon fastän hon redan sovit en bra stund hemma. Bra betyg? Toppbetyg!

På eftermiddagen bestämde vi att hon skulle få provsmaka potatis. Det gick sådär. Hon grimaserade en del men hon småkräktes i alla fall inte som många barn gör när de plötsligt får en annan matkonsistens i munnen. Duktig tjej! Efteråt satte vi oss på balkongen alla tre, Jacklin i skuggan såklart och mamma och pappa solade sig och pratade strunt. Det var så ljumt och härligt att Jacklin somnade till en stund.

Till kvällen tog vi en långpromenad för att njuta de sista solstrålarna och satte henne återigen i sittvagnen. Hon lutade huvudet bakåt och blundade, sög på nappen och såg ut att verkligen njuta av vädret, promenaden och att umgås med både mamma och pappa.

Och i morse fick hon smaka på gröt.

Bilder från gårdagen














P.S. Just som jag sitter här och skriver ligger Jacklin på golvet och nakensprattlar. Plötsligt vände hon sig från mage till rygg! Det var nog gröten som gjorde det, hehehe!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0