Stick i fingret, fula klistermärken och 10 kg +

Mjölkallergi eller inte, nu ska det klargöras en gång för alla. Vi var till läkarhuset vid Odenplan idag och träffade farbror doktorn, nej ursäkta, TANT doktorn. 
När hon tittade på Jacklins rodnader på kinderna sa hon genast att det ser ut att vara eksem och behöver inte alls vara en indikation på födoämnesallergi som vi har trott. Vi har inte märkt något annat symptom på överkänslighet, dvs magont eller nässelutslag på armarna osv, så det kan ju hända att Jacklin inte är allergisk överhuvudtaget! Jag hoppas hoppas HOPPAS att det är så, tänk vad mycket enklare det skulle vara med maten till henne då. Hydrokortisonsalva ska nu smörjas på eksemet morgon och kväll. 

Ett blodprov lämnades för att testa om Jacklin är allergisk. Ett litet stick i fingret, inget som hon reagerade på, värre var det med att det skulle mjölkas ur så mycket blod ur det där sticket. 3 små rör skulle den giriga sköterskan ha och när det var klart och Jacklin hade fått ett plåster på fingret fick hon tre små fula klistermärken som belöning. Vad ska en 9-månaders ha små klistermärken till? Stoppa i mun?

Jacklin har förresten passerat 10 kg strecket nu! Duktig kicka.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0