Skräcksaga med läskiga effekter

Att läsa saga med jättehes röst gör plötsligt sagan till en riktig skräckis med väsande ljudeffekter istället för de vanliga "pip pip" och "mjau". Men Jacklin verkar inte bry sig nämnvärt och blir jätteledsen och förbannad när mammans röst inte klarar att läsa en till saga.

Vi är sjuka alla tre nu och har varit sedan i söndags någon gång. Jag ligger en dag efter i insjuknandet så jag antar att tillfrisknandet inte är så långt borta eftersom både Jacklin och pappan verkar vara hur pigga som helst idag förutom en del snor. Men nu är i alla fall förskolans premiärbaciller överstökade och vi får vara glada över att det inte var magsjuka. Det kanske vi råkar ut för nästa vecka, vem vet. I morgon ska de återuppta inskolningen är det tänkt och det ska bli spännande att höra hur många av de nya barnen och föräldrarna som varit sjuka samtidigt som oss.

Jacklins farfar var hit på ett kort besök igår, han hade med sig min gamla stereo som annars står oanvänd hemma i Ljusdal. Den har vi nu ställt in i Jacklins rum så hon kan få lyssna på musik därinne. Hon älskar ju som sagt musik, vår lilla dam, så det var verkligen ett genidrag! Nu ser vi fram emot sagor och barnmusik på CD. Ett tag fantiserade jag om att det skulle vara som ett sagoland där inne och att Astrid Lindgren läste sagor hela dagarna (på CD alltså), men det är nog att ta i. Det ser ju inte ens ut som ett sagoland. Mer myslampor och kuddar krävs för det.

Jacklin övar förresten hela tiden på att gå på pottan nu, men det har inte kommit något mer sedan den lilla klutten häromdagen.

Hon kan säga "Tissa" (betyder kissa) och "Gegga". "Bäbä" betyder bäbis. Och stapla några klossar på varandra kan hon också, men hon tycker mest om att riva ner det man staplat.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0