Sprutor och måttband

10,65 kg väger donnan nu, och mäter 78,5 ståtliga centimetrar. Två sprutor fick hon också och de gjorde ont för hon grät en del. Men hon förlät sköterskan fort för det hela slutade med att hon inte ville gå när vi var klara.
En sak som jag tänkte på var att av alla leksaker som fanns i väntrummet på BVC var det leksaksbilarna hon intresserade sig för mest. Dockan med hår tittade hon inte ens åt. Pappan som var en storsamlare av leksaksbilar när han var liten blir nog glad av att höra detta, bilsamlargenen har gått vidare.

Vi har tvätt- och mysdag idag. Tvätthögen har aldrig varit så här stor som den var imorse, dags att göra något åt det. Tvättstugan ligger i källaren och att vi inte behöver gå ut för att tvätta är guld! Det är nämligen snöstorm ute, burr! Fröken kändes varm imorse och hade lite förhöjd temp men inte feber. Vi får se hur dagen förflyter, hon verkar må som vanligt även om hon är extra kramsjuk. Just nu sitter hon i sin matstol och plockar metodiskt bort osten från minimackorna och stoppar i munnen. Brödet slänger hon på golvet. Hon vet vad hon vill ha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0