Hösten och sjukan

Idag är första dagen på nästan en vecka som Jacklin är på förskolan. I helgen började hon bli lite förkyld och på måndagen var det definitivt förkylning och hon fick vara hemma med mig. Vi har fått lappsjuka på varann mellan varven, annars har det gått rätt bra. Hemskt tråkigt att vara hemma med en mamma som mår som en kräka antar jag.
I går när jag frågade om hon ville gå på förskolan idag så hoppade hon högt och sa JA!! Var till och med på väg ut i hallen för att sätta på sig skorna och gå med en gång. Hon har verkligen saknat förskolan. Vi håller tummarna att hon är tillräckligt pigg för att vara där idag, hon har ju klättrat på väggarna här hemma varenda dag. Ingen feber men hosta och rinnande näsa. Hostan har hon bara på natten, så vi har legat med uppallade madrasser flera nätter i sträck nu, det har hjälpt lite.

I förrgår tog vi oss en promenix till lekparken så att vi skulle få i oss frisk luft. Det blåste en del, men det var väldigt skönt ute. Vi blev båda på mycket bättre humör.

Överallt vi går får vi höra hur fin vår lilla tös är. Går hon med händerna i fickorna som farfar har lärt henne så dör folk sötdöden. Hennes långa, lockiga och yviga hår får tanter och farbröder att falla pladask till höger och vänster. Häromdagen när vi var i matbutiken fick hon bära den då tomma kundkorgen, en dam drog häftigt efter andan och nästan tjöt ut: Men OOOOH vad sött! Och petade på sin väninna att hon också skulle titta. Haha, ja Jackie är något alldeles speciellt, det har vi vetat länge.


Kommentarer
Postat av: Susanne

Åh, vad jag saknar er! Sitter nu här och blir alldeles tårögd... snyft. Love you!

2011-10-06 @ 10:31:23
URL: http://susannehedman.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0