Mammabloggar

Nu är det färdigt. Jag ska sluta läsa mammabloggar.

Man blir ju bara besviken och känner sig misslyckad som mamma när man läser inlägg efter inlägg om alla dessa barn som är så glada på dagarna och sover hela nätterna, och amning är det bästa mammorna vet för ungen blir mätt och nöjd och äter bara var tredje timme och det har aldrig gjort ont att amma, för mammorna avgudar sina barn och har gjort sedan första stund och tycker att barnen är det bästa som någonsin hänt dem och tycker inte alls att det är jobbigt att hitta på saker precis som förr, för deras ungar skriker minsann inte, de sover ju hela dagarna också, men skulle de skrika så vet de precis vad ungen vill och ger dem vad de behöver så blir ungen tyst och ligger och skrattar och leker för sig själv, preciiiiis som ungar ska göra.

Kommentarer
Postat av: Millan

Anledningen till det är väl för att man inte riktigt känner att det är "accepterat" att skriva negativt om sitt liv som mamma, och för att man kanske är rädd att bli kritiserad, det är alltid lättare att skönmåla än att faktiskt vara ärlig.



En stor anledning till att jag följer din blogg är väl just för att du verkar vara ärlig och skriver om både framgångar och motgångar. :)

2010-08-17 @ 19:27:57
URL: http://millaj.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0